Vibraattorit netistä

Vibraattori on hieromasauva, jossa on värinäominaisuus. Värinöissä on eroja ja erilaiset materiaalit tuntuvat tietenkin erilaisilta, joten vibraattorin valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Vibraattorin materiaali

Vibraattori voi olla materiaaliltaan esimerkiksi kovaa muovia. Usein minivibraattori on valmistettu juuri kovasta muovista tai metallista. Tällaisen vibraattorin tarkoitus on pääasiassa stimuloida klitorista värinällä. Suurin osa normaalikokoisista vibraattoreista on kuitenkin nykyään erilaisia jelly-, silikoni- tai kumimateriaaleja. Jämäkkä, mutta joustava materiaali on käytännöllinen, kun kyseessä on vibraattori, jonka täytyy tuntua riittävän kovalta mutta samalla antaa myöden kehon muodoille ja halutuille asennoille. Kovasta muovista valmistettu vibraattori värisee tyvestä säädettävän moottorin ansiosta kauttaaltaan, kun taas pehmeämmistä materiaaleista valmistetut vibraattorit voivat väristä, sykkiä ja pyöriä loputtoman monella tavalla.

Portaattomasti säädettävät vibraattorit

Yksinkertaisimmat vibraattorit ovat helppokäyttöisiä. Jos vierastat seksilelussa kuutta eri painiketta ja ohjelmointia, voi portaattomasti säädettävä, simppeli vibraattori on oikea valinta. Portaattomasti säädettävässä vibraattorissa on yksinkertaisimmillaan hieromasauvan juuressa säädin, jota pyörittämällä lisäät tai vähennät kierroksia.

Portaattomasti säädettävä vibraattori sopii sinulle, jos tiedät pitäväsi värinästä ja haluat keksittyä nauttimiseen etkä vibraattorin säätämiseen. Niin sanottu perusvibraattori on helppo säätää voimakkaammalle tai kevyemmälle värinälle samalla kun se on vaginassa tai anaalissa. Helppokäyttöinen vibraattori ei vaadi sitä, että katsot erikseen mitä nappia pitää kulloinkin painaa, vaan voit keskittyä olennaiseen.

Pyörivät vibraattorit

Todella suosittu vibraattori naisten keskuudessa on pyörivä vibraattori. Pyörivä vibraattori voi pyöriä kauttaaltaan dildon juuresta asti tai ainoastaan kriittisimmällä alueella eli vibraattorin kärjessä. Pyörivä liike mahdollistaa huikean tunteen erityisesti vaginassa, koska se stimuloi kauttaaltaan erittäin tuntoherkkiä alueita.

G-pisteen stimulointi on todistetusti parasta tehdä painetta vaihdellen, joten pyörivä vibraattori on omiaan tähän tehtävään. Jos sinä tai kumppanisi nauttii vaginan pohjan hieromisesta, pyörivä vibraattori sopii siihen erittäin hyvin.

Pyörivä vibraattori voi olla tavanomaisen vibraattorin näköinen – tasaisella tai kuvioidulla pinnalla – tai sen varressa voi olla pienillä kuulilla varustettu osio. Kuulat tai helmet lisäävät entisestään vibraattorin aikaansaamaa stimulaatiota.

Vibraattori klitoriskiihottimella

Monissa vibraattoreissa on sisään työnnettävän hieromasauvan lisäksi toinen uloke, jonka tehtävä on kiihottaa klitorista värisemällä. Laadukkaimmissa vibraattoreissa klitoriskiihottimen värinää voi säätää yhtäaikaiseksi muun sauvan värinän kanssa tai käyttää sitä erikseen. Myös kiihotinosan värinän voimakkuutta ja pulssia eli sykkimistiheyttä voi useissa vibraattoreissa säädellä paljon.

Klitoriskiihotin vibraattorissa voi olla muotoilultaan yksinkertainen, tai se voi olla haarautunut kahteen tai jopa kolmeen joustavaan ulokkeeseen. Väristessään nämä pehmeät ulokkeet antavat takuuvarmoja orgasmeja. Vibraattori klitoriskiihottimella on tullut tunnetuksi viimeistään 2000-luvulla Sinkkuelämää-sarjan ansiosta, kun eräässä jaksossa esiteltiin The Bunny-vibraattori. Pupuksi ristitty vibraattori saa nimensä juuri klitoriskiihottimen haarautuneesta päästä, joka muistuttaa kaninkorvia.

Monitoimiset vibraattorit

Parhaiten varustelluissa vibraattoreissa on lukuisia vaihtoehtoja värinän voimakkuuteen ja pulssimaiseen rytmiin. Vaihtelu onkin tutkitusti tärkeää, sillä monotoninen yhden alueen stimulointi pääasiassa turruttaa alueen melko nopeasti. Kun tuntoherkkyys on alkanut huveta, ei tietenkään ole enää helppo päästä orgasmiin.

Varustelutaso näkyy värinän lisäksi siinä, että dildo-osaa ja klitoriskiihotinta voi säädellä erikseen. Voit siis vääntää vaikka molemmat täysille tai käyttää jompaakumpaa toisen toimiessa kevyen paineen tuottajana mielihyvää lisäten. Mielihyvästä puheen ollen, rotaatio-ominaisuus eli pyörivä vibraattori voi mallista riippuen pyöriä joko yhteen tai kahteen suuntaan. Luonnollisesti suunnan vaihtamisen mahdollisuus on korkean tason nautintoa. Itse asiassa ainakin monella naisella on mielipide siitä, kumpaan suuntaan pyörivä liike tuntuu paremmalta. Tämän tietää oikeastaan vain kokeilemalla.

Mitä monipuolisemman vibraattorin valitset, sen enemmän säätimessä on painikkeita. Varustellun vibraattorin toimintojen opetteluun menee aina vähän aikaa, mutta kun opit valitsemaan omat suosikkivärinäsi, teet sen pian vaikka silmät kiinni.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...