Tekovaginat netistä – ostajan opas

Tekovagina on masturbointiväline, joka jäljittelee mahdollisimman todenmukaisesti aitoa vaginaa. Tekovagina eli tekopillu kulkee monesti myös nimellä fleshlight tunnetuimman tekovaginoiden valmistajan mukaan.

Tekovaginat ovat erilaisia niin ulkonäöltään kuin sisäisiltä ominaisuuksiltaan. Tässä artikkelissa esittelemme erilaiset tekovaginat, jotta voit tehdä parhaan valinnan ja hankkia itsellesi juuri oikeanlaisen tekopillun.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Käsin runkkaamisen ja tekovaginan ero

Käsin masturboiminen voi olla monin tavoin tyydyttävää, etenkin kun käyttää sopivia liukuvoiteita, penisrenkaita ja muuta kivaa lisukkeena. Mikään ei kuitenkaan saa aikaan samaa tunnetta kuin vaginaan työntyminen, ja siksi tekovagina kannattaa hankkia. Joskus käsi riittää tyydyttämään tarpeet, mutta pillun tarpeeseen auttaa oikean pillun lisäksi vain tekopillu, joka tuntuu mahdollisimman aidolta.

Tekovagina on nykyään normaali yöpöydän laatikosta tai vaatekaapin kätköstä löytyvä lelu, jolla saat masturboimiseen aivan uuden ulottuvuuden. Tekopillu on väline, jota kerran kokeiltuasi et halua olla ilman. Jos luulit nauttivasi masturboinnista muutenkin, nosta tasoa pari pykälää ylemmäs tekopillun avulla.

Käsin hieromalla ja pumppaamalla ei voi saada samaa tunnetta kuin kullin ympärille puristuva vagina. Kauttaaltaan sopivasti puristava tunne yhdistyy tekovaginassa toisen tai molempien käsien vapautumiseen, jolloin voit tehdä itsellesi monia muita nautintoa lisääviä asioita yhtaikaa. Miltä kuulostaa vapauttaa kädet kivesten, välilihan, nännien tai peräaukon stimuloimiseen samalla kun runkkaat tekopillua? Aivan, mahtavalta kuulostaa ja sitä se myös on.

Erilaiset tekovaginat

Tekovagina voi olla tosi tiukka, mehevä, poimutettu, anatomisesti aidon veroinen… mitä ikinä haluat tekopillulta, sen saat. Valikoimaa riittää verkkokaupoissa joka makuun. Koska penikset ja mieltymykset ovat erilaisia, ovat myös tekopillut erilaisia.

Yksinkertaisimmat perusmallit ovat suoria ja tasaisen seinämän omaavia tekopilluja. Kuvioidut sisäpinnat tulevat kysymykseen, jos et ole erityisen herkkä stimuloitumaan ja laukeamaan nopeammin kuin haluaisit.

Mahdollisimman aito pillun tunne tulee tietenkin siitä, että tekovagina on anatomisesti muotoiltu. Jokainen mäennyppylä ja laakso mukailee ihan oikeaa vaginaa. Muotoilluissakin tekovaginoissa voit valita mieleisesi koon ja tiukkuuden.

Ulkonäöltä tekovagina voi olla hyvinkin tyylikäs ja hienovaraisesti paketoitu, jolloin kukaan ei tunnista pöydälläsi seisovaa purkkia tekovaginaksi – se näyttää lähinnä kalliilta kosmetiikkatuotteelta. Toisaalta tekovagina voi olla enemmänkin kuin pelkkä reikä: häpyhuulten lisäksi vaginan ympärillä voi olla niin sanotusti enemmän lihaa eli sisäreittä, häpykumpua ja pakaraakin. Moni mies nauttii tekopillussakin siitä, että on jotain mistä ottaa kiinni.

Tekoanukset

Tekopillujen ohella erittäin suosittu seksiväline on tekoanus. Tuotteena tekoanus voi olla ulkonäöllisesti hyvin samankaltainen tekopillun kanssa. Eron huomaat, kun katsot suuaukkoa ja erityisesti kun  työnnyt sisään. Anaaliseksistä voi siis nauttia täysillä myös yksin – tekoanukset eli keinotekoiset peräaukot ovat hyvin aidon tuntuisia. Kuten tekovagina, myös tekoanus voi antaa enemmän kuin vain peräaukon: voit valita tekoanuksen, joka on muotoiltu aidon tuntuisesti niin, että peräaukon ympärillä on myös pakarat, joita voit puristella ja joista voit pitää kiinni masturboidessasi.

Seinään kiinnittyvä tekovagina ja tekoanus

Sekä tekovaginat että tekoanukset  voivat olla seinään kiinnitettäviä malleja, jolloin saat molemmat kädet vapaaksi ja voit kokea aidon panemisen tunteen. Seinään kiinnittyvä tekovagina tai tekoanus on usein kosteisiinkin tiloihin sopiva tuote, joten sen voi ottaa mukaan suihkuun, kiinnittää kaakeliseinään ja nauttia aidon tuntuisesta suihkupanosta joko pilluun, perseeseen tai  miksei vuorotellen molempiin.

Tekovaginan käyttö

Tekovaginaa on helppo käyttää. Käytön yhteydessä suositellaan aina käytettäväksi liukastetta, joka lisää nautintoa ja pitää myös tekopillun ehjänä mahdollisista hiertymistä ja kulumisesta.

Tekovaginan peseminen sujuu helposti. Monessa mallissa tekovaginan pohjassa on myös aukko, joten vaikkapa suihkussa peseminen sujuu helposti. Ota pesussa huomioon tekovaginan materiaali, äläkä koskaan käytä pesussa voimakasta hajustettua saippuaa.  Moni tekopillu on materiaaliltaan sellainen, että sitä ei saa pestä saippualla lainkaan, vaan pesuun on käytettävä vettä. Esimerkiksi kaikki Fleshlight-tekopillut ovat ainutlaatuista, täysin aidon tuntuista keinomateriaalia, joka voi vaurioitua saippuapesusta.

Pesuohjeet kannattaa muistaa myös liukuvoiteen valinnassa: käytä tekovaginan kanssa vesiliukoista liukuvoidetta, joka peseytyy helposti pois ilman saippuaa ja kovaa hankaamista. Jätä ainakin öljypohjaiset liukuvoiteet muuhun käyttöön.  Näin tekopillu tai tekoanus pysyy hygieenisenä ja uudenveroisena käyttökerrasta toiseen.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...