Tekopenikset netistä – ostajan opas

Tekopenis on seksilelu, joka muistuttaa oikeaa penistä. Kuten oikeitakin peniksiä, myös tekopeniksiä on tarjolla monessa eri koossa, muodossa ja värissä.

Me kerromme parhaat ominaisuuden ja kerromme mistä ostat parhaat tekopenikset!

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Tekopeniksiä löytyy joka makuun

Oman nautinnon takaamiseksi voit valita juuri itseäsi miellyttävän tekopeniksen. Muoto voi olla kaareva, jolloin saat stimulaatiota juuri oikeaan paikkaan. Voit valita myös tekopeniksen värinäominaisuudella tai ilman. Entä miltä kuulostaa tuplapenetraatio? Haarautuvalla tekopeniksellä voit nauttia panosta kahteen reikään yhtä aikaa.

Siloteltujen dildojen sijaan tekopenis antaa tuntuman oikeasta miehen peniksestä. Parhaat tekopenikset ovat kopioita aidoista kulleista jokaista suonta ja kivesten muotoa myöten. Myös materiaali on useimmiten aidon tuntuista. Aidointa kokemusta hakevalle on tarjolla myös tekopenis, joka ejakuloi: voit valita, millä aineella tekopeniksen täytät eli mitä ejakuloiva tekopenis suihkuttaa sisääsi tai päällesi. Monelle naiselle on tunnetusti erittäin kiihottavaa saada spermat johonkin tiettyyn paikkaan. Sama pätee miestenväliseen seksiin.

Tekopenis soveltuu käytettäväksi niin masturboidessa kuin kumppaninkin kanssa. Erilaiset tekopenikset sopivat eri tilanteisiin. Tässä muutama esimerkki siitä, millaisia tekopeniksiä verkkokaupoista löytyy:

  • Realistinen tekopenis
  • Tekopenis, jossa on kivekset
  • Tekopenis imukupilla
  • Strap on tekopenis

Realistinen tekopenis

Realistinen tekopenis muistuttaa ulkonäöltään aivan oikeaa penistä ja tuntuu myös sisällä siltä. Masturboimiseen sopivat aidon tuntuiset tekopenikset käyvät niin vaginaan kuin peräaukkoonkin. Mahdollisimman realistinen tekopenis on valmistettu materiaalista, joka tuntuu oikealta iholta ja sen pinta on suonikas. Laadukas tekopenis on myös huolellisesti muotoiltu terskan alueelta. Tekopenis voi toki olla materiaaliltaan myös vinyyliä tai kumia, ja väriltään vaikkapa kauttaaltaan kiiltävän musta. Silloin se ei toki ole ulkonäöltään täysin aidon näköinen, mutta voi miellyttää omaa silmää enemmän ja se kuitenkin tuntuu aivan oikealta.

Kiveksillä varustettu tekopenis

Tekopenis kiveksillä on myös erittäin hyvä valinta masturboimiseen. Sen lisäksi, että kiveksistä saa hyvin kiinni, niiden osuminen sisäreisiin, vaginan ympärille tai pakaroihin tuntuu monesta niin hyvältä, että tekopenis ilman kiveksiä on täysin turha hankinta. Kivekset ovat eri tekopeniksissä eri kokoisia ja muotoisia. Joissakin malleissa kivekset ovat erottuvammat, kun taas joissain malleissa peniksen juuressa on pikemminkin hillityt kivespussit.

Tekopenis imukupilla

Imukuppi on ehdoton osa tekopenistä, jos haluaa vapauttaa kätensä masturboidessa. Monet tekopenikset voi kiinnittää imukupilla kiinni seinään tai vaikkapa kylpyammeen tai pesuhuoneen lattiaan, jolloin saa todella aidon kokemuksen.

Imukupilla varustettu tekopenis on hyödyllinen niin vaginaan kuin anaaliinkin käytettäessä. Käsien vapautuessa voit helposti nojata seinää tai lattiaa vasten tai stimuloida itseäsi muista paikoista. Tietyt asennot onnistuvat juuri imukupilla varustetun tekopeniksen avulla. Muun muassa ratsastava asento tavallisen tekopeniksen kansa voi joskus olla turhauttavaa, kun tekopenis ei pysy pystyssä.

Imukupin avulla meno voi olla rajuakin ilman, että tekopeniksestä täytyy pitää kiinni tai keskittyä siihen, ettei se tee äkkinäisiä liikkeitä ja jopa tuota kipua. Tekopenis imukupilla on huipputuote, jos haluat käyttää samanaikaisesti muita seksileluja, kuten vibraattoria – tai keksittyä ottamaan samalla suihin kumppaniltasi.

Strap on tekopenikset

Tekopenisvaljaat eli strap on tekopenis sopivat kahden tai useamman ihmisen väliseen seksiin. Strap on tekopenis puetaan päälle ja kiinnitetään vyötärölle. Jos kumppani haluaa olla ottava osapuoli anaaliseksissä, nainen voi strap on tekopeniksellä helposti toteuttaa tämän haaveen. Myös yleisesti naisten väliseen seksiin tekopenisvaljaat tuovat lisäulottuvuutta.

Strap on tekopenikset voivat olla myös onttoja, jolloin oma penis asetetaan onton tekopeniksen sisään. Näin penikseen saadaan lisää pituutta ja paksuutta eikä stamina varmasti lopu kesken kumppanin nautinnon. Ontto tekopenis voi olla pariskunnalle sopiva apu tilanteeseen, jossa erektio lopahtaa tai lasti lentää toivottua aiemmin – ontto strap on vyötäröllä jatkaa niin kauan kuin haluatte.

Valjaita ei aina tarvitse pukea vyötärölle, vaan tekopenis voi olla myös kasvomaski, jolloin voit panna kumppaniasi ja samalla nauttia näkymästä lähietäisyydeltä.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...