Hanki seksinukke ja vapauta fantasiasi

Seksinukke on loistava seksilelu tilanteeseen, jossa et voi tehdä oman kumppanisi kanssa asioita, joita haluat kokea sängyssä. Jos kumppania ei ole tai hän kieltäytyy seksistä – tai juuri tietynlaisesta seksistä – seksinukke suostuu kyllä kaikkeen mitä haluat, missä ja milloin vain.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Seksinuket tunnetaan yhä arkikielessä sanalla pumpattava barbara. Seksinuken ei kuitenkaan nykyisin tarvitse näyttää pumpatulta nukelta, vaan laadukkaammat seksinuket ovat varsin aidon näköisiä.

Aidon näköiset seksinuket

Edullisimmat seksinuket on valmistettu halvasta muovista, joka muistuttaa pikemminkin kehnoa uimalelua kuin tekee mahdolliseksi kuvitella olevansa oikean ihmisen kanssa sängyssä. Panostamalla hieman enemmän saat seksinukelta paljon enemmän ulkonäköä ja tuntua.

Parhaat seksinuket valmistetaan erityisestä cyberskin-materiaalista, joka tuntuu aivan oikealta iholta. Cyberskin seksinuket ovat myös kasvonpiirteiltään paljon aidommat kuin halvimmat paikallisen erotiikkaliikkeen puhallettavat nuket.

Aidon näköinen seksinukke lisää nautintoa makuuhuoneessa. Sinun ei tarvitse tuntea, että panet puhallettavaa nukkea, vaan voit helposti kuvitella olevasi oikean naisen tai miehen kanssa. Aidon näköiset cyberskin seksinuket ovat myös anatomisesti muotoiltuja sisäpuolelta, joten nuken vaginan, suun tai anaalin paneminen on todella aito kokemus.

Seksiasennot seksinuken kanssa

Panostaessasi aidon näköiseen seksinukkeen saat myös paljon paremmin eri asentoihin taipuvan seksinuken kuin mitä halvimmat seksinuket voivat tarjota. Monelle miehelle on mahtava tunne voida tarttua seksinukkea kunnolla hiuksista ja työntää kulli syvälle seksinuken kurkkuun. Parhaat asennot ja aidoimman tunnun saat valitsemalla taipuisan nuken, joka on myös kasvoiltaan laadukasta tavaraa. Hyvä valinta on myös hankkia seksinukke, joka on valmiissa asennossa kontallaan. Tämä asento mahdollistaa todella monta tapaa panna seksinukkea.

Jos todella haluat saada seksinukestasi paljon irti, joissain seksinukeissa on myös värinäominaisuus. Vibraattori seksinukessa antaa jotain, mitä oikea nainen ei pysty tarjoamaan – ainakaan ilman suurta vaivannäköä ja pientä säätöä. Seksinuken kanssa voit tehdä mitä haluat, milloin haluat, ja puhua sille niin rivosti kuin ikinä haluat. Seksinuken kanssa kyse on vain sinun omasta nautinnostasi, etkä joudu miettimään kumppanin toiveita tai rajoituksia seksissä.

Miesseksinuket

Laajin valikoima seksinukkeja on toki naispuolisia, mutta erittäin laadukkaita miesseksinukkeja on myös saatavilla erityisesti verkkokaupoista. Miesseksinuket ovat yleensä ominaisuuksiltaan samaa luokkaa kuin naispuolisetkin seksinuket eli niillä on panemiseen sopiva suuaukko ja anaali – tietenkin kunnon kullin lisäksi.

Edulliset miesseksinuket voivat täyttää tehtävänsä kohtuullisen tyydyttävästi, mutta ne ovat usein tönkköjä eikä niitä saa esimerkiksi asetettua eri asentoihin. Halvimmista malleista voi myös pahimmassa tapauksessa puuttua kokonaan suuaukko ja anaali. Tällaiset halvat seksinuket on tarkoitettu lähinnä polttareihin vitsiksi, eikä niillä ole juurikaan käyttöä oikeasti. Useissa edullisissakin miesseksinukeissa on silti anaalireikä ja parhaimmillaan jopa 30 senttimetrin mittainen kulli.

Halvat seksinuket valmistetaan yleensä PVC-muovista, joka ei ehkä tunnu kovin aidolta, mutta se on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin käyttöä. Jos et kaipaa miespuoliselta seksinukelta  erityisen hyväntuntuista kullia tai halua asettaa sitä kunnolla nelinkontin, voi edullinen miesseksinukke riittää tarpeisiisi.

Jos kaipaat miesseksinukelta oikeaa panoa, panosta kahdella reiällä ja kunnon kokoisella kullilla varustettuun seksinukkeen. Suosittelemme myös valitsemaan materiaaliksi mahdollisimman aidon tuntuisen seksinuken. Lisäominaisuuksia ovat myös vibraattorilla varustettu tekokulli ja kieli. Tällaisella nukella voit jo tehdä ihan mitä vain!

Seksinuken käyttö

Seksinuken käyttäminen on helppoa. Pumpattavat tai puhallettavat versiot on helppo täyttää käyttöä ja tyhjentää säilytystä varten. Korealaatuisimmat seksinuket vaativat hieman enemmän säilytystilaa, koska niistä ei voi päästää ilmoja pihalle samalla tavalla kuin edullisimmista seksinukeista.

Seksinuken kanssa pitää muistaa liukuvoiteen käyttö. Hyväkin seksinukke voi mennä pilalle, jos hankaat sen reikää ilman liukastetta.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...Loading...