Seksiasut netistä – ostajan opas

Seksiasut ovat näyttävä tapa tuoda draamaa makuuhuoneeseen. Seksiasuun pukeutuminen herättää kumppanissa monta aistia yhtä aikaa ja muuttaa myös kantajansa elekielen heti seksikkäämmäksi. Seksiasu on todella tehokas ja huomion varastava keino virittää tunnelmaa.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Seksiasut tuovat virikettä makuuhuoneeseen

Vaikuttavuudestaan huolimatta seksiasut ovat yleensä hyvin edullisia. Rahallinen panostaminen esimerkiksi tuoksukynttilöihin ja kutitussulkaan maksaa saman verran, mutta jää vaikutelmaltaan aika laimeaksi seksiasuun verrattuna. Materiaaliltaan erikoisemmat seksiasut maksavat luonnollisesti enemmän, mutta vaikkapa nahka-asuissa onkin sitten oma juttunsa – ja turnauskestävyytensä.

Naisten seksiasut

Naisten seksiasut ovat klassisesti alusasusettejä, jotka ovat erityisen vartaloa imartelevia ja paljastavia. Pitsikuviot, läpikuultavuus ja seksikkäät leikkaukset tekevät seksiasuista sopivat juuri tiettyyn tarkoitukseen. Takuuvarmoja seksiasujen värejä ovat musta, punainen ja valkoinen. Mutta tietäessäsi kumppanisi mieltymykset voit valita rohkeammin vaikka kultaiset tai vaaleanpunaiset asusteet. Seksiasu voi olla rintaliivien ja stringien yhdistelmä, korsettiasu sukkanauhoilla tai sisältää paljastavan mekon. Upeita seksiasuja ovat esimerkiksi tiukasti vartaloa pitkin kulkevat pitsiset asut. Seksiasu voi pikkuhousujen, rintaliivien, valjaiden, korsettien ja laskeutuvien mekkojen lisäksi olla myös kokovartaloasu, jonka materiaali on verkkokangas. Tarjolla on kaikkea mahdollista, josta jokainen löytää seksiasun, joka miellyttää itseä. Kumppanisi on takuuvarmasti tyytyväinen, kun yllätät hänet pukeutumalla uuteen seksiasuun – oli se millainen tahansa.

Naisten rooliasut

Klassisten seksiasujen rinnalla legendaariset rooliasut ovat säilyttäneet paikkansa. Itse asiassa rooliasujen myynti on jopa paljon suurempaa kuin ennen. Nykyisin valikoima on laajempi ja koska verkkokauppoja on useita, kaikki löytävät juuri itseä miellyttävän ja kiihottavan rooliasun. Klassikot eivät petä koskaan: sairaanhoitaja, nunna, koulutyttö ja sisäkkö ovat edelleen suosituimmat naisten rooliasut.

Nykyään ei tarvitse valita sitä yhtä ainoaa erotiikkaliikkeen hyllystä löytyvää hoitsu-asua, vaan sopiva seksikäs rooliasu valitaan useasta vaihtoehdosta. Joku haluaa olla hillitympi ja tarjota riisuttavaa, kun taas joku kaipaa asua, joka on valmis toimintaan ja josta ei tarvitse riisua edes alushousuja ennen kuin alkaa tapahtua. Kaikkia klassisia rooliasuja löytyy myös eri materiaaleissa. Ihoa myötäilevä pehmeä kangas tai lateksi ovat molemmat suosittuja materiaaleja niin nunnan kuin sairaanhoitajankin rooliasussa. Lateksi tai wet look kangas tuovat aina oman ulottuvuutensa seksiasuun, oli kyseessä sitten korsettiasu tai seksikäs rooliasu.

Enkeli tai piru, kissanainen tai ujo morsian…Kestosuosikkien lisäksi seksiasut voivat olla muutakin kuin opettajatar tai sihteerikkö. Oletko tutustunut esimerkiksi vangin, poliisin tai lentoemännän asuihin? Joulusesonkiin on tietysti olemassa tilanteeseen sopiva seksiasu, eivätkä eläinmaailman seksikkäät kissa tai pupu jätä kylmäksi. Verkkokauppojen uusiin valikoimiin kannattaa tutustua, jos olet vaihtelunhaluinen. Erilaisia seksiasuja tulee jatkuvasti valikoimiin, ja usein eri juhlapyhät tuovat mukanaan uusia seksiasuja.

Miesten seksiasut

Miesten seksiasut ovat onneksi nekin nykyään saatavilla paljon helpommin kuin ennen ja valikoima on laajentunut valtavasti. Suosituimmat miesten seksiasut ovat erilaiset vartaloa myötäilevät paidat, kuten mesh- tai lateksipaidat,  ja alaosat, kuten stringit ja ns. Kalukukkarot, joissa kangasosa peittää vain peniksen ja kulkee nauhana vyötärön ympäri. Kalukukkaro on hyvännäköinen, vartaloa ja pakaroita imarteleva paketti, jonka voi pitää päällä myös seksin aikana, jos kyseessä on anaaliin kohdistuvaa nautintoa. Miesten seksiasut ovat usein myös erilaisia valjaita (engl. harness). Oma lukunsa ovat nahkaiset ja lateksiset miesten seksiasut, jotka ovat kunnon SM-asuja tai leikittelevät sadomasokistisuuteen viittaamalla, mutta eivät ole kovin rajuja.

Seksiasut sopivat totta kai viettelyyn ja seksiin kumppanin kanssa, mutta on voimakas kokemus pukeutua seksiasuun myös yksin ja nauttia siitä masturboidessa. Seksiasut tuntuvat upealta vartalolla, oli suosikkimateriaalisi sitten silkkisen liukuva tai nahkainen pinta. Ne usein myös puristavat juuri oikeista paikoista, puhumattakaan siitä, miltä peilikuvasi näyttää. Nauti vapaasti seksiasuista myös yksin ollessasi, äläkä säästä seksiasuja vain yhteisiin hetkiin.

Seksiasut sisältävät yleensä asun ja jotain pientä rekvisiittaa. Mutta jos haluat mennä vielä askeleen pidemmälle, voit hankkia asuun sopivan peruukin, kengät ja muita välineitä, jotka kiihottavat juuri sinua tai seksikumppaniasi. Kun kokonaisuus vaikka meikkiä myöten on kasassa, on helppo heittäytyä rooliin ja antautua nauttimaan.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...