Penisrengas netistä – ostajan opas

Penisrengas on seksin apuväline, jonka kannattaa kuulua makuuhuoneen perusvarusteisiin. Jos et ole koskaan kokeillut penisrengasta tai luulet, että sillä on vain yksi käyttötarkoitus, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli. Kerromme kaikki penisrenkaan hyödyt ja miksi sinun kannattaa kokeilla sitä.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Mikä on penisrengas?

Penisrengas asetetaan peniksen juuren joko niin, että se on peniksen varren ympärillä tai siten, että rengas venytetään kivestenkin yli aiheuttaen puristusta. Penisrenkaan tarkoitus on pitää penikseen erektion myötä pakkautuva veri paremmin peniksessä. Sopiva puristus aiheuttaa sen verran painetta, että erektio pysyy paremmin yllä ja kestää kauemmin. Suurin osa miehistä kokee penisrenkaan käytön seksissä nautinnolliseksi ja kokee sen lisäävän seksuaalista mielihyvää.

Penisrengas on mainio tuote, koska se on niin yksinkertainen ja helppo käyttää. Sitä on helppo pitää mukana yllättäviä tilanteita varten ja se on helppo säilyttää piilossa kotona, mikäli et halua jonkun näkevän sitä.

Erilaiset penisrenkaat

Penisrenkaat ovat erilaisia kooltaan, materiaaliltaan ja lisäominaisuuksiltaan. Periaatteessa yksinkertaiseen tuotteeseen on saatu upeita lisäulottuvuuksia liittämällä penisrenkaisiin esimerkiksi anaalipalloja. Asettamalla ensin renkaan peniksen juureen ja sitten renkaan päässä olevan pallon peräaukkoon, maksimoit nautintosi niin masturboidessa kuin seksissä kumppanin kanssa. Suurella osalla kaikista miehistä, seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, peräaukon alue on erogeeninen alue, joten sen stimulointia eri tavoin kannattaa avoimin mielin kokeilla.

Tuplapenisrenkaat

Toinen lisäelementti penisrenkaassa on tuplarengas. Toinen rengas asetetaan peniksen juureen ja toinen kivesten ympärille. Tuplarenkaat ovat yhä suositumpia ja niitä saa jo useita erilaisia verkkokaupoista. Jotkut haluavat pakata sekä peniksen että kivekset samaan lenkkiin, mutta tuplarengas mahdollistaa vaihtelun ja kokeilun eri vaihtoehtojen välillä. Jos renkaaseen haluaa laittaa kaiken, sen täytyy olla alunperinkin tarpeeksi suuri, jolloin se ei ehkä täytä tarkoitustaan ollessaan vain peniksen ympärillä. Tuplarengas antaa vaihtoehtoja valita jokaisella kerralla, mitä haluaa stimuloida ja mitä ei.

Tyypilliset materiaalit

Jotkut penisrenkaan ovat tyylikkään simppeleitä renkaita, jotka on valmistettu esimerkiksi silikonista tai kumista. Tällaiset joustavat penisrenkaat laitetaan paikoilleen kuten kondomi, peniksen kärjestä sujauttaen se juureen napakasti. Toiset penisrenkaat on valmistettu nahasta tai teräksestä, jolloin ne eivät ole yhtä joustavia kuin silikoni. Näissä tuotteissa on joko sarana ja lukko, jolloin rengas siis aukeaa ja se painaistaan kiinni, kun se on asetettu oikeaan kohtaan.

Säädettävät penisrenkaat

Toinen yleinen ja itse asiassa suositeltavin mekanismi penisrenkaissa on säädeltävä kiinnitys. Säädeltävät penisrenkaat toimivat nauhalla, josta rengasta voi kiristää tai löysätä tarpeen mukaan. Säädettävän penisrenkaan asettaminen ja pois ottaminen on kaikkein helpointa. Se on myös turvallisin penisrengas, koska säädettävän kiinnityksen on mahdotonta jäädä jumiin.

Valitettavasti joskus, vaikkakin harvoin, mies voi asettaa itselleen aivan liian pienen penisrenkaan suuren puristuksen ja nautinnon toivossa. Tällainen leikki päättyy pahimmillaan päivystykseen, jossa penisrengas pitää leikata irti. Se ei satu, mutta voi nolottaa. Kannattaa siis valita itselle oikean kokoinen penisrengas. Jos et vielä tiedä oikeaa kokoa itsellesi, valitse säädettävä penisrengas. Mahdollisuus säätää renkaan puristusta on myös erittäin nautinnollista. Joskus voit haluta kovan puristuksen, joskus vain pienen tehostuksen. Säädön avulla voit valita, minkä verran puristusta tulee.

Penisrengas kuuluu jokaiselle miehelle

Penisrenkaasta on iloa ja hyötyä kaikille miehille. Koska lähes jokainen mies kohtaa jossain vaiheessa elämäänsä ongelmia erektion kestävyyden kanssa, tunnetaan penisrenkaat teho yleisesti. Penisrengas on varteenotettava vaihtoehto, kun haluat voimistaa erektiotasi ja saada sen kestämään pidempään. Se tuo myös ihanaa puristusta peniksen juureen ja lisää kierroksia nautintoon. Erilaiset anaalipalloilla varustetut penisrenkaat ovat myös suosittuja, koska kokeiltuaan miehet huomaavat, miten paljon enemmän mielihyvää he saavat seksissä, kun montaa aluetta stimuloidaan yhtä aikaa.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...