Panokone vie jalat alta

Panokone antaa kyydit, jollaisia et ole ennen kokenut. Valitse oma suosikkisi, tee tilaus ja koe uudenlainen hekuma!

  • Panokoneet sopivat miehille ja naisille
  • Kymmenet perättäiset orgasmit mahdollisia
  • Kokemus, johon et kumppanisi kanssa yllä
Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Mikä on panokone?

Panokoneita on käytännössä kahdenlaisia: päällä istuttavia sekä omilla jaloilla seisovia panokoneita.

Kysymyksessä on siis laite, joka on suunniteltu tuottamaan orgasmeja. Laitteessa voi olla kiinni tekopenis tai klitorista hierova uloke, tai sitten siinä voi olla tekopillu peniksen stimuloimista varten.

Panokoneet ovat siis huippulaadukkaita seksilaitteita, joiden tuottamaa nautintoa on vaikea kuvailla heille, jotka eivät ole koskaan niitä kokeilleet. Ei ole esimerkiksi lainkaan erikoista, että nainen, joka ei ole koskaan saanut orgasmia, tulee panokoneen kanssa yli 10 kertaa ensimmäisen tunnin aikana.

Päälläistuttava panokone

Vaikka et olisi kovinkaan perillä seksileluista, saattaa nimi Sybian olla sinulle tuttu.

Sybian on 2000-luvun alusta asti voittokulkua edennyt panokone, jonka päälle naiset – ja miksei myös miehetkin – istuivat nautiskelemaan. Sybian on todella laadukas ja arvokas panokone, jota helpommin pääsee testaamaan paikallisessa erotiikkaliikkeessä kertalipun hinnalla.

Mutta jos mielit makuuhuoneeseesi omaa päälläistuttavaa panokonetta, ei sinun siitä tarvitse Sybianin hintaa maksaa. Esimerkiksi Kaalimadossa myytävä Love Machine on aivan loistava tuote, jossa riittää lisäosia ja ominaisuuksia. Kysymyksessä ei ole aivan Sybianin veroinen pankone, mutta portit uuteen nautinnon maailmaan aukeavat silti.

Monille naisille istuttavan panokoneen tuomat orgasmit ovat aluksi suuri järkytys. Tätä voi olla vaikea käsittää, mutta useimmat naiset saavat useita orgasmeja heti ensimmäisellä käyttökerrallaan – jotkin jopa kymmeniä. Tämä voi olla täysin mullistava elämys naiselle, joka ei ole eläissään saanut ensimmäistäkään orgasmia.

Jaloilla seisovat panokoneet

Toinen panokoneiden tyyppi on omilla jaloilla seisovat edestakaisin liikkuvat panokoneet. Siinä missä päälläistuttavat panokoneet tarjosivat stimulaatiota värinän ja pyörivän liikkeen avulla, jaloilla seisovat panokoneet penetroivat edestakaisella liikkeellä.

 

F-Machine – huippulaadukas jaloilla seisova panokone

Fuck Machine eli F-Machine on miltei yhtä tunnettu kuin Sybian. Niin ikään ne ovat erittäin laadukkaita panokoneita ja jokaisen laatutietoisen panokoneen hankkijan ykkösvalinta. Kyse on todella maailmanluokan laitteesta, jota myös alan ammattilaiset käyttävät niin erotiikkaliikkeissä kuin elokuvissakin.

F-Machine Pro

Todella tukeva 11 kilon painoinen kone, joka on valmistettu erittäin kestävästä lentokonemetallista. Hiljaisessa 60 watin moottorissa riittää tehoa rajuunkin sessioon, eikä se hyydy ihan hetkessä. Portaattomasti säätyvä nopeus on maksimissaan 240 työntöä minuutissa, joka on sellainen tahti, ettei sitä ihan ensimmäisellä kerralla kannata kokeilla. Nautiskele siis sellaisella vauhdilla kuin haluat sillä tässä koneessa kykyä kyllä riittää.

  • Saa asennettua useisiin eri asentoihin
  • Paljon eri työntökulmia
  • Dildon saa kiinnitettyä usealla eri tavalla
  • Myös työntösyvyyden voi päättää itse
  • Kaikki Doc Johnsonin Vac-U-Loc dildot sopivat tähän panokoneeseen

F-Machine Gigolo sopii aloittelijalle

Jos Pro-versio F-machinesta kuulosti hieman liian hurjalta, saattaa Gigolo olla juuri sopiva sinulle. Gigolossa on hieman pienempi moottori kuin Pro-versiossa. Hiljainen 40 watin moottori kuintekin hoitelee sinut varmasti sillä tehoa ja stimulaatiota on tarjolla riittämiin. Mikäli haluat siis hankkia hieman huokeammalla hintalapulla varustetun ja semisti maltillisemman jaloilla seisovan panokoneen, kannattaa vakavasti harkita F-machine Gigoloa. Se on erinomainen vaihtoehto ensimmäiseksi panokoneeksi ellet sitten halua päälläistuttavaa versiota testata ensimmäiseksi.

 

F-machine panokoneiden lisäosat

F-machine tuotesarja on todella laaja ja vaihtoehtoja sekä lisäosia on saatavilla paljon. Suositeltavia ovat esimerkiksi Double Trouble -tuplaidldo, jolla pääset testaamaan tuplapenetraatiota panokoneesi kanssa. Erilaisten dildojen lisäksi F-machineen on saatavilla myös tekovaginoita, joilla saat kunnon kyydit peniksellesi.

Testaa panokonetta yhdessä kumppanisi kanssa! Heteroparille erittäin kiihottavan leikin saa aikaiseksi siitä, kun nainen on panokoneen pantavana ja mies ohjailee tilannetta kaukosäätimellä. Tilanne ei tästä paljon kiihottavammaksi muutu!

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...