Liukuvoiteet netistä – löydä paras liukuvoide itsellesi

  • Sopiva liukuvoide tekee seksistä parempaa!
  • Seksi on tutkitusti parempaa niin miehelle kuin naisellekin liukkarin kanssa

Liukuvoiteita on kuitenkin monenlaisia ja moneen tarkoitukseen. Miten osaan valita itselleni sopivan?

Ei hätää! Me autamme valitsemisessa!

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Liukuvoiteiden päätyypit

Liukuvoiteet jaetaan karkeasti kolmeen kategoriaan: vesipohjaisiin, silikonipohjaisiin ja öljypohjaisiin liukuvoiteisiin. Peruskoostumuksen valittuasi käyttötarkoitukseen sopivaksi, voit siirtyä valitsemaan herkullisia lisäominaisuuksia liukuvoiteellesi.

Vesipohjaiset liukuvoiteet

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat erinomaisia muun muassa suuseksiin ja emätinyhdyntään. Ne on myös helppo pestä pois eivätkä ne jätä sotkuja vaatteisiin tai lakanoihin. Vesipohjaiset liukasteet sopivat myös aina kaikkien seksivälineiden ja kondomien kanssa käytettäviksi. Parasta vesipohjaisissa liukuvoiteissa on monipuolisuus: ne sopivat kaikkeen seksiin, makuvalikoima on suuri ja hinta-laatusuhde erinomainen.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Silikonipohjaiset liukuvoiteet taas ovat ehdottomasti paras liukuvoide anaaliseksiin. Silikonipohjainen liukuvoide ei kulu pois yhtä helposti kuin vesipohjainen, joten se on hyvä valinta myös silloin, kun luonnollista kosteutta ei syystä tai toisesta ole emätinyhdynnässä. Vesipohjaista liukuvoidetta joutuu helposti lisäilemään, jos seksi kestää kauan tai luonnollista kosteutta ei ole tarpeeksi.

Silikonipohjainen liukuvoide sopii käytettäväksi seksilelujenkin kanssa, kunhan seksileluja ei ole valmistettu silikonista. Myös kondomien kanssa silikoniliukkari sopii hyvin yhteen. Silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat moneen tilanteeseen ja niitäkin on saatavilla eri tuoksuissa ja mauissa.

Öljypohjaiset liukuvoiteet

Öljypohjaiset liukuvoiteet ovat nimensä mukaisesti öljyisempiä ja niiden koostumus on miellyttävän pehmeä. Öljypohjainen liukuvoide lämpiää mukavasti ja tuo monen mielestä luonnollisempaa tuntua seksiin kuin esimerkiksi silikoninen liukuvoide. Hintatasoltaan öljypohjaiset liukuvoiteet ovat usein ylempänä kuin vesipohjaiset, koska niiden koostumus on erilainen.

Öljypohjaisessa liukuvoiteessa on kuitenkin oma tuntumansa ja sen pehmeys sekä kestävyys ovat aivan omanlaisiaan. Yksinkertaisesti paras liukuvoide anaaliseksiin on öljypohjainen liukuvoide.

Myös eroottiseen hierontaan sopii öljypohjainen liukuvoide. Kokeile eroottista hierontaa, jossa käyt hiljalleen läpi joko omasi tai kumppanin sisäreidet, välilihan alueen, ulommat häpyhuulet/kivekset ja pakarat.

Kondomien tai seksilelujen kanssa öljypohjainen liukuvoide ei sovi yhteen. Sitä ei voi suositella parhaana vaihtoehtona myöskään suuseksiin. Jos pelkäät kovasti lakanoiden tai vaatteiden tahriintumista, valitse mieluummin silikonipohjainen liukuvoide.

Liukuvoiteiden plussat ja miinukset

Vesipohjaisten liukuvoiteiden hyviä puolia ovat ennen kaikkea niiden edullinen hintataso, laaja makuvalikoima ja yhteensopivuus kaikkien seksivälineiden kanssa. Miinuksena näissä liukasteissa on niiden kisakestävyyden heikkous. Liukuvoidetta voi joutua lisäilemään useitakin kertoja seksin aikana.

Silikonipohjaisten liukuvoiteiden parhaat puolet ovat tehokkaassa kosteutuksessa ja kestävyydessä. Ne myös sopivat kaiken muun kanssa, paitsi silikonisten seksilelujen. Miinuksena silikonisissa liukuvoiteissa on niiden epämiellyttävyys suuseksissä. Myös pois peseminen on luonnollisesti hieman hankalampaa kuin vesipohjaisen liukuvoiteen. Silikonipohjaisen liukuvoiteen hinta saattaa joskus olla korkea – tosin liukuvoide on  silloin yleensä korkealaatuinen ja riittoisa.

Öljypohjaiset liukuvoiteet ovat miellyttävän tuntuisia ja kestäviä. Yleensä ne myös lämpiävät limakalvoilla mukavasti ja ovat paras vaihtoehto anaaliseksiin ja käsiseksiin. Suuseksiin ja kondomin tai seksilelujen kanssa suositellaan muita vaihtoehtoja.

Stimuloivat liukuvoiteet

Jotkin liukuvoiteet sisältävät stimuloivia ainesosia, jotka pääasiassa joko viilentävät tai lämmittävät ihoa ja limakalvoja. Ne aiheuttavat nipistelevän tai kihelmöivän tunteen ja lisäävät verenkiertoa genitaalialueella.

Suuri osa sekä naisista että miehistä nauttii stimuloivista liukuvoiteista. Etenkin, jos tuntoherkkyys on hieman alentunut vaikkapa parin viinilasillisen myötä, voi stimuloiva liukuvoide tuoda tarvittavaa ekstraa seksiin. Miehet kokevat usein stimuloivat liukuvoiteet erektiota voimistaviksi juuri sen takia, että ne voimistavat verenkiertoa peniksessä.

Liukuvoiteiden maku

Eniten makuvalikoimaa on vesipohjaisissa liukuvoiteissa. Erilaiset hedelmät ja marjat ovat suosituimpia makuja liukuvoiteissa. Hyvänä kakkosena tulevat muut kasvit, kuten kaktus tai minttu, sekä erilaiset makeat leivokset ja karkit. Käytännössä liukuvoiteiden makumaailma on makea. Jotkut maut ovat erittäin makeita ja ne voivat olla jopa niin makean makuisia, että suuseksi niiden kanssa tuntuu mahdottomalta. Kannattaa kokeilla muutamia erilaisia makuja, kunnes löytää itselleen miellyttävän maun ja makeuden.  Jos olet kokeillut yhtä maustettua liukuvoidetta, joka oli ällöttävä, älä turhaan luovuta, vaan etsi omaan makuusi sopiva. Erilaisia vaihtoehtoja on kymmenittäin!

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...