Hieromasauvat netistä – ostajan opas

Hieromasauva on laaja käsite, joka kattaa alleen kaikki sauvamaiset seksilelut. Rakkaalla panokaverilla on monta nimeä: dildot, tekopenikset, strap on dildot ja monet vibraattorit ovat hieromasauvoja. Jotkin hieromasauva eivät mahdu mihinkään näistä kategorioista, vaan niitä kuvaakin parhaiten juuri sana hieromasauva.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Dildot

Dildot ovat mitä moninaisimpia hieromasauvoja. Dildoihin kuuluvat sekä tekopenikset että lukuisat hieromasauvat, jotka eivät muistuta penistä lainkaan, vaikka ovatkin napanneet kullin parhaat ominaisuudet itselleen – ja keksineet pari nautinnollista toimintoa lisää. Dildot ovat hieromasauvoja, joita valmistetaan monista materiaaleista: puusta, metallista, kumista, lasista, aidon tuntuisesta keinomateriaalista…

Dildo voi olla todella realistinen tekopenis kivespusseineen päivineen (jotkut tekopenikset jopa ejakuloivat), tai kaksipäinen tupladildo omassa lempivärissäsi. Myös erilaiset helmet ja nystyrät ovat joidenkin dildojen lisästimuloivia ominaisuuksia. Moniin dildoihin kuuluu imukuppi, jonka avulla dildon voi kiinnittää mihin tahansa tasaiseen pintaan eli vaikka kylpyhuoneen seinään sopivalle korkeudelle. Ratsastavaa asentoa ajatelleen imukuppidildon voi kiinnittää vaikka kylpyammeen pohjaan tai makuuhuoneen lattiaan.

Strap on dildot ovat valjaiden avulla ylle puettavia hieromasauvoja, joilla on monta soveltuvaa käyttötarkoitusta. Strap on dildo sopii tilanteeseen, jossa haluat panna kumppaniasi vaginaan, suuhun tai anaaliin aidon tuntuisesti lantiota liikuttamalla. Myös onttoja strap on hieromasauvoja on tarjolla. Onttoon hieromasauvaan voi asettaa oman peniksen ja saada panemiseen lisää kokoa ja kovuutta. Jos oma kunto loppuu kesken leikin, ontto hieromasauva antaa mahdollisuuden jatkaa niin kauan kuin haluat.

Tekopenikset

Aidon kullin näköiset ja tuntuiset hieromasauvat eli tekopenikset tarjoavat vaihtoehtoja laidasta laitaan. Voit valita perusmallin, jossa saat aidon fiiliksen siitä, että mies panee sinua – mihin ikinä haluatkaan – tai nostaa vaatimustason korkeuksiin ja hankkia täysin realistisen tekopeniksen, jolla on kunnon kivekset ja joka laukeaa päällesi. Tietyt tekopenisten valmistajat ovat perehtyneet autenttisen kokemuksen saavuttamiseen ja käyttävät huippuluokan materiaalia, joka muistuttaa erehdyttävästi katsottaessa ja koskettaessa oikeaa penistä. Ihonsävynkin voi valita: jos pinkkiin taittava vaaleus ei houkuttele, on latinon tummia tai kunnon mustia tekopeniksiä tarjolla laaja valikoima. Tekopenis voi olla myös muutoin aidon peniksen tuntuinen suonikuvioita myöten, mutta olla kiiltävän musta ja nostattaa sadomasokistisen tunnelman.

Vibraattorit

Vibraattoriksi dildo muuntuu siinä vaiheessa, kun seksileluun lisätään värinäominaisuus. Värisevä hieromasauva on etenkin naisten ehdoton ykkösvalinta, sillä vibraattori pystyy tekemään asioita, joita oikealla kullilla on mahdoton saada aikaan. Jotkin värisevät hieromasauvat ovat ulkoasultaan aivan viattomaan hierontaan tarkoitettujen hieromalaitteiden näköisiä. Niiden tuottama kivunlievitys ja mielihyvä vain on aivan toista luokkaa. Pienikokoinen värisevä hieromasauva eli minivibraattori on helppo sujauttaa käsilaukkuun ilman pelkoa siitä, että kukaan löytää seksileluasi.

Hieromasauva joka makuun!

Hieromasauva voi olla todella upeaa designia ja niin muodoltaan kuin kooltaan huomaamattoman tyylikäs. Toisaalta hieromasauva voi myös olla todella tehokas hieroja, jonka  voima näkyy myös sen koossa. Suurikokoisimpia hieromasauvoja ei ole tarkoituskaan työntää sisään, vaan niillä stimuloidaan klitoriksen, vulvan, välilihan ja anaalin aluetta niin, että se tuntuu kaikkialla. Hieromasauvoja on siis joka makuun ja mielihyvän maksimoimiseksi niitä voi hankkia ainakin kolme: ensinnäkin pikkuinen mukana kulkeva hieromasauva, joka pelastaa monet äkilliset tilanteet, toiseksi itsellesi sopivan kokoinen dildo, joka täyttää vaginana tai anaalin tarpeeksi hyvin tuottaakseen nautintoa syvällä sisälläkin, ja kolmanneksi ainakin jonkinlainen klitorista kiihottava hieromasauva. Yhdelläkin tuotteella pärjää, jos siinä on useampi ominaisuus, mutta tosiasia on, että jokainen haluaa eri kerroilla eri asioita – ei aina yhtä ja samaa. Eri hieromasauva auttaa saamaan emätinorgasmin kuin klitorisorgasmin. Anaaliorgasminkin saaminen helpottuu kummasti, kun löydät oikean hieromasauvan siihen tarkoitukseen.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...