Geishakuulat netistä – ostajan opas

Niin sanotuilla geishakuulilla on pitkä historia. Niiden nimi juontaa juurensa Japanin geishaperinteestä, jossa vaginan ja lantionpohjan lihaskuntoa pidettiin yllä. Geishakuulat ovatkin erinomainen seksilelu lantionpohjan lihasten treenaamiseen sekä tietenkin stimulaatiosta nauttimiseen.

Geishakuulat ovat narulla yhteen kiinnitettyjä kuulia, joita on vähintään kaksi.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Miksi hankkia geishakuulat?

Geishakuulat ovat väline, jonka avulla harjoitetaan lantionpohjan alueen ja vaginan lihaksia naisilla. Emättimeen asetettavat kuulat toimivat ns. jumppavälineenä, jonka avulla lihaksisto lantion alueella pysyy kunnossa.

Geishakuulat ovat erinomainen apu tilanteeseen, jossa halutaan kiinteyttää vaginaa, jotta se on tiukempi ja lisää siten seksuaalista nautintoa. Kyse ei ole ainoastaan siitä, että kumppani nauttii puristavasta tuntemuksesta, vaan seksuaalinen mielihyvä kasvaa tutkitusti myös – ja nimenomaan – naisilla, kun he treenaavat näitä tärkeitä lihaksia.

Geishakuulat tuovat apua virtsankarkailuun

Toinen yhtä yleinen syy käyttää geishakuulia on virtsankarkailu, joka usein seuraa esimerkiksi synnytyksistä. Nykyään neuvoloissakin osataan ohjeistaa naisia tekemään lantionpohjan lihastreenejä, jotta keho palautuu eikä tule terveydellisiä ongelmia. Lähes jokainen nainen kokee jossain kohtaa elämässään jonkinasteista virtsankarkailua, joten siinä ei ole mitään outoa tai hävettävää.

On myös helppo hoitaa tätä lihaksista johtuvaa ongelmaa tekemällä harjoituksia geishakuulilla. Löystyneet tai vaurioituneet lantionalueen lihakset eivät vuosien myötä ainakaan itsestään parane, vaan päinvastoin: jos aluetta ei harjoita ja huolla kuten kehoa kauttaaltaan tuleekin hoitaa, ongelmia on tiedossa iän myötä.

Treenaa hyvästä parempi

Jo valmiiksi hyväkuntoinen lantionpohja voi sekin olla harjoittelun avulla paljon parempi: lihastreeni tekee seksistä nautinnollisempaa ja ehkäisee tehokkaasti iän väistämättä mukanaan tuomaa lihasten rentoutumista. Jos geishakuulia käyttää aktiivisesti, voi helposti välttää vaginan löystymisen ja lihaksiston heikkenemisen.

Lantionpohjan ja vaginan lihaksisto ei ole vain seksiä varten. Kyseessä on koko keholle erittäin tärkeä alue, kehon keskiö, jonka lihaskireydet ja löystymiset vaikuttavat myös muualla kehossa. Geishakuulat ovat ihastuttavan helppo, edullinen ja terveellinen tapa edistää omaa hyvinvointia.

Miten geishakuulia käytetään?

Geishakuulat ovat apuväline lantionpohjalihasten ja vaginan lihaksiston harjoittamiseen. Kuulat asetetaan emättimeen jättäen naru roikkumaan ulkopuolelle. Aloittelija voi asettaa ensin vain yhden kuulan emättimeen ja totuttautua kuuliin pikkuhiljaa.

Vinkkejä ensimmäiseen treeniin

Kuulien tehtävä on moninainen. Jos lantionpohjalihaksia ei ole ennen juuri treenannut, niitä voi olla oikeasti vaikea löytää vain jännittämällä. Kun emättimeen asetetaan geishakuula, on oikeat lihakset huomattavasti helpompi löytää harjoittelua varten. Makaa ensin selälläsi ja aseta kuula(t) emättimeen. Pysy selinmakuulla ja yritä tunnustella kuulaa jännittämällä lihaksiasi. Huomaat ehkä suuren eron siihen, että yrittäisit löytää oikeita lihaksia ilman kuulia. Kun onnistut tunnistamaan oikeat lihakset, etkä esimerkiksi turhaan jännitä peräaukon alueen lihaksia (tämä on todella yleistä, sillä vaginan lihaksia on vaikea bongata tuosta vain ensimmäisellä kokeilulla), voit aloittaa varsinaisen harjoittelun.

Kuulien käyttö seisoessa

Toinen tehtävä geishakuulilla on toimia vastuksena. Kun olet asettanut kuulat emättimeen ja nouset seisomaan, painovoima tekee tehtävänsä ja kuulat alkavat painua alaspäin. Mikäli et jännitä oikeita lihaksia, kuulat pääsevät valumaan ulos emättimestä. Harjoittelun ydin onkin siinä, että pyrit lihaksia jännittämällä ja supistamalla pitämään kuulat emättimessä. Voit tehdä joko pitkäkestoisia puristuksia tai ns. Sykkivää lihasten supistelua. Molemmat tavat ovat tehokkaita ja suositeltavaa onkin tehdä niitä molempia. Tämä harjoittaa ja kehittää lantionpohjan lihaksia kokonaisvaltaisesti ja erittäin tehokkaasti.

Aloita kevyesti

Muista aloittaa tarpeeksi kevyillä kuulilla ja lyhyillä harjoituksilla, jotta et ylirasita lihaksiasi. Samoin jos takanasi on erityistä rasitusta kuten leikkausoperaatio tai synnytys, aloita vasta kun alue on parantunut. Vaikka olisit ennenkin treenannut lantionpohjaasi, kuntoutus vaatii aina hellävaraisen ja rauhallisen otteen. Aloita kevyesti ja nollista. Ensimmäiset harjoituskerrat kuulilla kannattaa tehdä selinmakuulla ja tunnustella lihaksia, jotta saat niihin hyvän tuntuman.

Tähän treeniin pätevät aivan samat säännöt kuin kaikkeen muuhunkin: aloita varovasti ja kevyillä painoilla, tee harjoituksia säännöllisesti ja muista pitää lepopäiviä, jotta lihakset saavat palautua rasituksesta. Levossahan lihasten suotuisa kehitys juuri tapahtuu. Liian kova treeni voi aiheuttaa kramppeja. Ole lempeä.

Treenin edetessä

Kuulat ovat käyttöikäänsä ja -tarkoitukseensa nähden varsin edullisia. Muista myös, että vaikka etenet harjoittelussa ja hankit painavampia kuulia, voit välillä vaihdella eri kuulien välillä. Näin treeni pysyy mielekkäänä ja lantionalueesi saa monipuolista harjoitusta yksitoikkoisen toiston sijaan.

Kun harjoittelu etenee ja kuulien kantaminen sekä seisten että kävellen tuntuu liiankin helpolta, siirry raskaampiin kuuliin. Kuulat voivat nyt olla pienemmät kooltaan kuin aloittelijan geishakuulat. Pienemmät kuulat valuvat luonnollisesti helpommin ulos emättimestä kuin suuremmat, joten kehosi harjoittaa yhä tarkempaa ja voimaa vaativampaa työskentelyä.

Millaiset geishakuulat sopivat minulle?

Geishakuulat voivat olla hyvin erikokoisia – pienimmät ovat viinirypäleen kokoisia, suurimmat kananmunankeltuaisen kokoisia. Kokoerolle on myös syy: erikokoiset geishakuulat harjoittavat lihaksistoa eri tavoin.

Kuulien koon lisäksi variaatiota on materiaalissa ja kuulien painossa. Edullisimmat geishakuulat valmistetaan muovista ja vaikkakin edullisimmat geishakuulat tekevät joskus tehtävänsä ihan kohtalaisesti, niissä tuntuu usein pallonpuolikkaiden liitoskohtaan jäänyt sauma. Tämä ei välttämättä tunnu miltään eikä haittaa harjoittelua, mutta herkkätuntoinen nainen huomaa, että kuulan siloittelematon pinta tuntuu epämukavalta. Älä epäröi tässä tilanteessa satsata huolellisemmin viimeisteltyihin geishakuuliin.

Naiset ovat yksilöllisiä ja joidenkin limakalvot ovat herkempiä kuin toisten. Kuuntele kehoasi ja harjoittele itsellesi sopivilla kuulilla. Myös pisara liukuvoidetta kuulia asetettaessa voi auttaa. Geishakuulien valikoimista ei puutu tyylikkyyttä, väriskaalaa tai huumoriakaan. Vaikka kyseessä on pienikokoinen harjoitusväline, se voi silti olla kaunis. Materiaaleista esimerkiksi metalli tai lasi voi tuntua miellyttävämmältä kuin tavanomainen muovi. Kun kuulat miellyttävät omaa silmää ja tuntoaistia, niitä tulee myös käytettyä.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...