Dildot netistä

Dildo on seksilelu, joka taipuu lähes kaikkeen. Ulkomuodoltaan dildo voi olla täysin aidon peniksen näköinen tai jopa mahdollisimman kaukana siitä. Joku nauttii mielikuvasta, että dildo on oikea miehen elin, mutta joku taas nimenomaan haluaa dildon olevan vain oikeita paikkoja stimuloiva seksilelu – ilman, että se muistuttaa kehonosaa. Värimaailma ja materiaalit tarjoavat jokaiselle jotakin!

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Tavalliset dildot ja tupladildot

Minkä mallisen dildon haluat? Dildo voi olla suora tai kaareva ja siinä voi olla yksi tai kaksi penetroimiseen sopivaa päätä. Perusdildo sopii masturboimiseen ja sitä voi käyttää yksin tai kumppanin kanssa. Kaksipäinen dildo sopii sekin runkkaamiseen, erityisesti kevyesti kaareutuvan mallisena, mutta kaksipäinen dildo mahdollistaa myös yhteisen nautinnon monella tapaa: naisten väliseen vaginaseksiin tupladildo sopii erinomaisesti. Samoin tupladildon toisen pään voi laittaa vaginaan ja toisen kumppanin peräaukkoon. Suurin osa ihmisistä nauttii jonkinlaisesta peräaukon alueen stimuloinnista, sillä se on erittäin tuntoherkkä alue, jossa on paljon hermopäätteitä. On siis jokaiselle miehelle ja naiselle kokeilemisen arvoista tutustua anaaliseksin saloihin. Erinomainen tapa toteuttaa anaaliseksiä on antaa kumppanin käyttää tupladildoa panemiseen.

Dildon materiaalit

Materiaali vaikuttaa paljon dildon ulkonäköön, pinnan tuntuun ja dildon taipuisuuteen. Kova dildo voi olla materiaaliltaan jämäkkää täyskumia tai jopa tyylikästä lasia. Myös puusta valmistettuja dildoja on olemassa, mutta niiden saatavuus on usein huono.

Lasiset

Lasiset dildot ovat kestosuosikkeja, sillä niiden ulkonäkö on todella tyylikäs ja ne kestävät kovaakin käyttöä. Lasi on myös erittäin hygieeninen materiaali, sillä se on helppo pestä eikä siinä ole huokosia, joihin bakteereita voisi kertyä. Lasinen dildo ei mene käytössä rikki, sillä se valmistetaan erittäin kestävästä lasista. Lasinen dildo on myös mahdollista viilentää pakastimessa tai lämmittää, jolloin se tuo upeita säväreitä seksiin. Myös metallista valmistettuja dildoja voi lämmittää tai viilentää.

Realistiset

Jos kaipaat joustavampaa ja aidon kullin tuntuista dildoa, monet keinomateriaalit ovat taipuisia ja niiden pintakin on pehmeä kuin oikea iho. Jotkin dildojen valmistajat ovat keskittyneet nimenomaan luomaan mahdollisimman realistisia dildoja, jotka ovat sekä ulkonäöltä että sisään työntyessään aivan oikean kullin tuntuisia. Tällaisten dildojen pinta on erinomainen koskea käsin ja ne liikkuvat erinomaisesti sisällä sekä anaalissa että vaginassa – kuten oikea penis.

Kuvioidut

Tyypillinen välimuoto realistisen, peniksen näköisen dildon ja sileän, esittelykelpoisen design dildon välillä on vinyylistä tai muusta keinomateriaalista valmistettu dildo, joka jäljittelee peniksen parhaita ominaisuuksia olematta suora kopio siitä. Esimeriksi kullin suonitus tuntuu todella hyvältä sekä vaginassa että anaalissa, joten monen dildon varsi on kuvioitu. Kuvio voi olla minkälainen vain eli et todellakaan tarvitse realistista dildoa voidaksesi nauttia peniksen parhaista puolista.

Dildo vibraattorilla vai ilman?

Sekä tavallinen dildo että kaksipäinen dildo voi olla varustettu värinäominaisuudella. Vibraattori on monelle mieluisa lisäominaisuus dildossa, mutta kaikki eivät siitä pidä. Jos edes silloin tällöin on kiva nauttia vibraattorin värinästä, on hyvä valita dildo tällä ominaisuudella. Voit aina valita, käytätkö dildoa tällä kertaa vibraattorilla vai ilman.

Vedenkestävä dildo

Kannattaa muistaa, että värinällä varustettu dildo ei aina ole vedenkestävä. Jos haluat käyttää dildoa suihkussa tai kylvyssä, katso, että valitsemasi dildo on vedenkestävä. Useimmat ilman vibraattoria olevat dildomallit kestävät märätkin olosuhteet. Vibraattorilla varustettu dildo, joka on taatusti vedenkestävä, maksaa luonnollisesti hieman enemmän kuin muut dildot. Kannattaa kuitenkin aina valita dildo omien mieltymystesi mukaan: jos nautit runkkaamisesta suihkussa (tai se on ainoa paikka, jossa voit tehdä sen rauhassa), valitse siihen sopiva dildo. Vaikka onkin hauskaa omistaa useampi dildo erilaisten mielihalujen ja tilanteiden varalle, jokaisella täytyy olla ainakin yksi vakiodildo, joka pelastaa tilanteen kuin tilanteen.

Strap on dildot

Strap on dildot puetaan ylle joko vyötärölle tai esimerkiksi kasvojen ympäri, jolloin dildo on suun kohdalla. Kyse on siis valjailla eli harnessilla kiinnitettävästä dildosta. Strap on dildo on suosittu naisten välisessä seksissä, koska se mahdollistaa kumppanin panemisen lantion liikkeellä. Strap on on kuitenkin myös todella suosittu myös pariskunnilla, joissa mies nauttii anaaliseksistä ja nainen voi antaa sitä hänelle strap on dildolla. Vaikka tavanomaisella dildolla voi tehdä kaikenlaista, strap on dildo vapauttaa kädet tekemään muita asioita, kuten pitelemään piiskaa tai puristamaan kumppanin takapuolta.

Suulla panemiseen sopiva strap on dildo tarjoaa ennen kaikkea hyvät näkymät. Samalla kun voit panna kumppaniasi  huolella päätä liikuttamalla, voit operoida käsin hänen vaginansa tai anaalinsa ympärillä.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...