Anustappi sopii naisille ja miehille

Anustapit ja anaalitapit tuovat nautintoa seksiin. TIlaa omasi netistä!Anustapit tuovat useille naisille ja miehille lisäkiihoketta seksiin.

Naisille anaalitappi tuo mukavaa lisästimulaatiota esimerkiksi tavallisen penetraation yhteydessä. Anustappi onkin helppo ja nautinnollinen tapa testata tuplapenetraatiota. Tapit sopivat myös miesten käyttöön – eikä pelkästään homomiesten. Anaalitappi stimuloi miehen eturauhasta tehokkaasti ja saattaa aiheuttaa valtavan kokoisia orgasmeja.

Pieni ikoni Kaupan nimi Kommentti Siirry kauppaan
Kaalimato ikoni Kaalimato.com Legendaarinen TV:stäkin tuttu seksikauppa. Kaalimato.com
HotLips ikoni HotLips Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksille. HotLips.fi
Huippukiva ikoni Huippukiva Saat yhden seksilelun ilmaiseksi. (Valitse listalta) Huippukiva.fi
Seksikauppa.fi ikoni Seksikauppa.fi Nimi kertoo kaiken oleellisen. Seksikauppa.fi
SexShop ikoni SexShop 100 % suomalainen – nopea – edullinen – huomaamaton. Sexshop.fi

Mitä anaalitapit ovat?

Anaalitapit ja anustapit ovat seksileluja, jotka on tarkoitettu asetettaviksi anaaliin. Ne poikkeavat dildoista muotoilultaan ja kooltaan. Anustapit ovat kärjestään kapeita ja levenevät varresta. Anaalitapeissa on myös lähes aina stoppari eli leveä osa tyvessä, mikä estää anustappia kulkeutumasta kokonaan anaaliin. Anaalitapit ovat hieman lyhyempiä kuin dildot, vaikkakin sekä dildojen että anaalitappien koot vaihtelevat mallista riippuen paljon.

Anaalitappien muotoilu

Anaalitapit ovat usein pehmeää, mutta jämäkkää materiaalia, mutta ne voivat olla myös lasista tai metallista valmistettuja. Muotoilultaan anaalitapit tarjoavat jokaiselle jotakin: anustappi voi olla melko suora ja perinteisen vibraattorin näköinen, voimakkaasti keskeltä levenevä ns. Timantin muotoinen tappi tai vaikka peräkkäisiä erikokoisia palloja sisältävä anaalitappi. Anustapit voivat olla myös oikean peniksen muotoa jäljitteleviä. Jotkut anustapit ovat kärjestä peniksen muotoisia tarjoten parhaan kokemuksen sisään työntyessä, mutta muilta osin ne levenevät voimakkaasti stoppariin asti.

Anaalihelmet

Anustapit, joissa pallon muotoisia osia on useita peräkkäin nauhamaisesti, kutsutaan yleensä anaalihelmiksi. Anaalihelmet eivät sisällä stopparia, vaan niissä on naru tai lenkki, jolla anaalihelmet saa turvallisesti pois anaalista. Stoppari on usein kahvamainen, jolloin siitä saa helposti kiinni eikä se vahingossakaan luiskahda kokonaan sisään. Tyylikkäimmissä malleissa stoppari näyttää paikallaan ollessaan esimerkiksi timantilta.

Anustappi imukupilla

Imukupilla varustetut anustapit ovat käteviä, kun haluat anustapin pysyvän paikallaan liikuttaessasi itseäsi sitä vasten. Imukupin voit kiinnittää seinään tai lattiaan, mihin tahansa tasaiseen pintaan. Jos anustappi on tarkoitettu käytettäväksi yhdynnän yhteydessä tai muuten paikalleen anaaliin jätettäväksi seksin ajaksi, imukuppia ei tarvita.

Kaksipäiset anaalitapit

Kaksipäiset anaalitapit ovat nekin muotoilultaan erilaisia. Jotkin tuplavibraattorit sopivat naisilla vaginan ja klitoriksen kiihottamiseen, kun taas miehillä samanlainen tuote sopii anaalin ja välilihan stimuloimiseen.  Kaksi yhtä aikaa värisevää osa sekä sisällä anaalissa että sen ulkopuolella välilihan alueella johtavat vääjäämättä voimakkaisiin orgasmeihin. Myös monet penisrenkaat on varustettu anaalipallolla. Valikoimaa siis riittää.

Vibraattorit ja eturauhaskiihottimet

Anustapit voivat olla täyttä silikonia tai muuta materiaalia tai sitten ne voivat sisältää vibraattorin. Värisevä anustappi voi kiihottaa miehillä eturauhasta ja myös monelle naiselle anustappi vibraattorilla lisää nautintoa. Anaali on sekä miehillä että naisilla erogeeninen alue, jota kannattaa hyödyntää maksimaalista kiihottumista metsästäessä.

Anaalitappi miehen g-pisteen eli eturauhasen stimulointiin

Jotkut anaalitapit on tarkoitettu erityisesti miehen g-pisteen kiihottamiseen. Miehen g-pisteellä tarkoitetaan yksinkertaisesti eturauhasta, jonka stimulointi antaa voimakkaita orgasmeja jopa ilman, että kosket lainkaan penikseen. Tällaiset anustapit on muotoiltu siten, että ne kaareutuvat ja niiden kärki stimuloi eturauhasta anaalissa. Eturauhaskiihottimet ovat monesti varustettu paitsi hyvällä muotoilulla, myös monipuolisilla värinätoiminnoilla, joiden avulla voit vetää anaalitapilla pikaiset tai nauttia pitkäkestoisesta sessiosta päättäen setin useaan rajuun orgasmiin.

Miten valita ensimmäinen anustappi?

Jos anaalitapit ja eturauhasorgasmit ovat uusi aluevaltaus, kannattaa aloittaa melko pienikokoisella anustapilla. Anaali tottuu pikkuhiljaa venytykseen ja joustaa tottuessaan yhä paremmin isompia anustappeja käyttäessä. Jos haluat monta kokoa yhdessä paketissa, tutustu pitkiin anustappeihin, joissa on kärjestä alkaen yhä suurempia palloja tai muita nystyröitä. Myös pumpattava anaalitappi on oiva keino säädellä anustapin kokoa. Aloita maltillisella pumppauksella ja kasvata anaalitapin koko kerta kerralta juuri sopivaksi itsellesi.

Käytä anaalitapin kanssa liukuvoidetta

Anaalitappien kanssa suositellaan aina käytettäväksi liukuvoidetta, koska anaalissa ei ole luontaista kosteutta. Sopiva liukuvoide ehkäisee peräaukon haavautumista pitäen limakalvot ehjinä, mutta se myös pitää anaalitapin uuden veroisena. Eri tuotteille sopii erilainen liukuvoide, mutta lähes kaikille materiaaleille sopii silikonipohjainen liukuvoide, joka on anaaliseksissä erinomainen valinta. Ainoastaan silikonista valmistettua anaalitappi ei sovi silikoniliukkarin kanssa. Silloin kannattaa valita vesipohjainen liukuvoide.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (No Ratings Yet)
Loading...Loading...