Paras seksilelu? Tässä omat suosikkimme!

Tiedätkö sinä mikä on maailman paras seksilelu? Emme mekään, koska jokainen meistä on yksilö – ja näin myös se ”paras” lelu on jokaiselle yksilöllinen. Toiset tykkäävät enemmän vibraatiosta, toiset penetraatiosta ja joillekin peppujutut ovat ihan MUST! Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja seksileluja, jotta sinä inspiroituisit ja etsisit itsellesi sen oman suosikkisi.

Muista tämä: et voi tietää ennen kuin kokeilet. Seksileluista on vaikea sanoa etukäteen miten ne toimivat juuri sinulla. Siksi suosittelemme kaikkia lukijoitamme olemaan avoimia uusille kokemuksille. Jos et esimerkiksi ole ikinä omistanut vibraattoria, olisiko nyt aika hankkia se ensimmäinen?

Vibraattorit

Seksilelujen peruskauraa! Mutta aina hauska käyttää. Vibraattorit tulevat useissa eri muodoissa ja koissa. Aina pienistä naisen klitorikselle tarkoitetuista kiihottimista isoihin jättilersseihin asti. Löytyypä netin seksikaupoista sellaisiakin tuotteita, jotka ovat kauko-ohjattavia. Voit siis laittaa vibran paikoilleen ja antaa ohjaimen kumppanillesi.

Henkilökohtaisesti olemme sitä mieltä, että jokaisen naisen tulisi ainakin joskus omistaa vibraattori. Ihan vain kokemuksen takia. Eihän jokainen tietenkään tykkää edes vibraattorin käytöstä. Joidenkin mielestä se on uhka kumppanille, joka tuntee olonsa tarpeettomaksi seksilelun edessä. Leluja voi kuitenkin käyttää niin yksin kuin yhdessä. Jos olet sinkku, on oman vartalon tutkiminen aina hyvä idea – ja pariskuntana voitte tutkia vartaloitanne yhdessä.

Vibraattori ei ole myöskään pelkkä naisten seksilelu. Myös miehet voivat hyödyntää sitä esimerkiksi kivesten, välilihan, peräaukon, nännien tai muidenkin ruumiinosien hyväilemiseen.

Anustapit

Jos peppuleikit kiinnostavat edes vähän, on anustappi ehdoton ostos. Nimensä mukaisesti anustappi on tapin muotoinen seksilelu, joka on tarkoitettu peräaukkoon. Sen ergonominen muotoilu takaa, että tappi tuottaa mielihyvää stimuloimalla peräaukon tuntoherkkiä hermopäitä. Anustappi sopii osaksi esileikkiä, mutta sen voi jättää myös sisään penetraation ajaksi. Moni nainen kertoo, että ottamalla anustapin pois juuri ennen orgasmia, saat vielä suurempia värinöitä aikaiseksi.

Jälleen meidän on todettava, että anustapit eivät ole sukupuoleen sidottuja. Niitä voivat käyttää niin miehet kuin naiset – sinkut kuin pariskunnat – nuoret ja vanhat. Tai vaikka isommat ryhmätkin.

Tekopillut

Tekopillut eli tekovaginat ovat miesten ehdoton suosikki! Niin yksinkertainen, mutta tehokas tuote. Kuten nimi kertoo, on tekopillu aidon ihon tuntuinen seksilelu, joka on muotoiltu pillun muotoon. Yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä on Fleshlight, joka valmistaa esimerkiksi pornostarojen alapäiden mukaisesti muotoiltuja tuotteita.

Kyseessä on siis ”masturbaattori”, jolla mies voi joko itse tai yhdessä kumppaninsa kanssa runkata itseään – mutta niin, että se tuntuu aivan oikealta tavaralta. Jos siis haluat runkkaukseen vähän lisämaustetta, tilaa yksi tai useampi tekopillu netistä!

Miesten G-pistekiihottimet

Mies, oletko ikinä kokeillut peppuleikkejä? Siis niin päin, että sinun anukseesi laitettaisiin jotakin – esimerkiksi sormet tai vaikkapa mahtava G-pistekiihotin. Nimensä mukaisesti miesten G-pistekiihotin on seksilelu, jonka tehtävä on kiihottaa miehen G-pistettä. Niille, jotka sitä eivät vielä tiedä: miehen G-piste sijaitsee käytännössä eturauhasissa, mutta oikeaan kohtaan pääsee käsiksi käytännössä vain peräaukon kautta. Miehen G-pistettä voidaan hieroa ihan sormillakin, mutta G-pistekiihottimet ovat muotoilunsa ansiosta yleensä tehokkaampi vaihtoehto.

Mies! Jos haluat uusia kokemuksia, suosittelemme ehdottomasti pitämään mielen (ja peräaukon) avoimena ja tilaamaan yhden kiihottimista. Hinta ei ole paha, mutta kokemus on uskomaton. Luonnollisesti kaikki eivät tunteeseen rakastu, mutta oikealla tekniikalla eturauhaskiihottimella saadaan aikaiseksi erittäin syviä orgasemaja, jotka tuntuvat syntyvän luista ja ytimistä asti.

Yhteenveto

Yllä mainitsimme omia suosikkiseksilelujamme. Mikä on sinun lempparisi?

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...