Nussi ilmaiseksi – miten pillua löytää netistä

Haluatko ilmaista pillua? Kaipaatko kunnon naintia? Voit nussia tuntematonta – kun olet aktiivinen ja itsevarma.

Etkö jaksa lukea koko artikkelia?

Vinkki #1: Luo maksuton profiili seksitreffisivustolle tästä >>

(Profiili on ilmainen, mutta Premium-ominaisuudet tietysti maksavat erikseen)

Okei, perinteisesti suurin osa miehistä ja naisista lähtee baariin, kun he kaipaavat seksiä. Otat pari siideriä tai olutta pohjalle, graindaat jonkun hottiksen kanssa tanssilattialla ja illan päätteeksi kysyt narikassa ”tuuks mun luo yöks”… Aika perinteistä. Mutta ei aina niin kovin hauskaa. Alkoholin huuruinen seksi ei nimittäin maita ihan jokaiselle meistä – vaan suuri osa suomalaisista nauttii seksistään ihan noin niinkuin selvinpäin – ja ilman sitä baareissa juoksemista.

Miten sitten voi niin sanotusti ”nussia ilmaiseksi”? Termi on sinällään aika absurdi – koska ei se naiminen nyt baarin jälkeenkään mitään maksa (seksin ostaminen on Suomessa laitonta, joten kotiin ei kannata maksullisten kanssa lähteä).

Mutta me tarkoitamme ilmaisella pillulla sellaista seksiseuraa, jota voi oikeasti sopia netissä ilman että tarvitsee juosta baareissa ja maksaa sisäänpääsymaksua, kaljoja & siidereitä ja vielä taksia takaisin kotiin. Me puhumme seksitreffisivustoista – kuten Flirtfair.fi ja Sexpartner.fi.

Molempiin yllä mainittuihin sivustoihin profiilin luominen on maksutonta (Premium-ominaisuudet maksavat tietysti erikseen).

Jos haluat Premium-ominaisuudet käyttöösi, ei sivustojen käyttö ole enää ilmaista… Mutta sovitut seksitreffit ovat, koska sivustojen käyttäjät ovat ihan tavallisia suomalaisia miehiä ja naisia (myös pareja ja ryhmiä).

Emme voi luvata sinulle, että saat esimerkiksi Flirtfairin kautta 100% varmuudella panotreffit sovittua, mutta voit ainakin olla varma, että sivuston muutkin käyttäjät ovat etsimässä anonyymiä seksiä. Baarissa et voi ikinä tietää, kuka on varattu ja kuka sinkku – ja kuka on hakemassa yhden yön juttuja – ketkä kaipaavat vakavaa suhdetta – ja kuka vain kiusaa sinua koko illan, mutta ei silti lähde kanssasi kotiin.

Ilmaista pillua ei oikeasti taida edes olla olemassa. Parisuhteessakin siitä joutuu ”maksamaan” (siivoaminen, romanttiset illat, elokuvat, bensarahat… ja muuta sellaista). Kerroimme nyt kuitenkin, miten me toimimme, jos haluamme nussia ilmaiseksi. Me etsimme seuraa netistä.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...Loading...