Kimppakivaa – seuraa kolmen kimppaan

Oletteko pariskunta, joka haluaa löytää kolmannen pyörän mukaan kolmen kimppaan – tai oletko nuorehko mies tai nainen joka haluaa kokea, miltä tuntuu olla se kolmas osapuoli pariskunnan seksileikeissä?

Etkö jaksa lukea koko artikkelia?

Vinkki #1: Luo maksuton profiili seksitreffisivustolle tästä >>

(Profiili on ilmainen, mutta Premium-ominaisuudet tietysti maksavat erikseen)

Yhä useampi suomalainen pariskunta tykkää kokeilla uusia juttuja sängyissä. Yksi suosituimmista ”kokeiluista” on nimenomaan tämä threesome-seksi eli siis toisen naisen tai toisen miehen ottaminen sänkytouhuihin mukaan. Kimppakivassa tai ”kolmen kimpassa” ei ole mitään uutta, sitä on harrastettu vuosituhansia – ja pornossa se on ihan normaalia arkea. Suomalaisille kyseinen homma on kuitenkin pitkään ollut tabu… Joka vihdoin viime vuosien aikana on avoimemmin julkisuuteen.

Meidän mielestämme jokaisen pariskunnan seksuaalisuus ja seksileikit ovat heidän oma asiansa. Jos te haluatte seuraa kolmen kimppaan, niin etsikää sitä. Sitä ei mikään laki tai asetus kiellä Suomessa. Olette vapaita hakemaan seksuaalisia kokemuksia juuri sieltä, mistä itse niitä haluatte.

Mistä sitä seuraa sitten voi löytää?

Suomessa ns. Swingers -”piirit” ovat loppujen lopuksi aika suljetut ja privaatit. Näitä parinvaihtoa ja orgioita harrastavia porukoita toki on, mutta he eivät levittele itsestään tietoa netissä tai missään muuallakaan kovin vapaasti.

Viime vuosina erilaisten seksitreffisivustojen ja foorumeiden käyttö on kuitenkin yleistynyt. Itse suosittelemme kokeilemaan Flirtfair.fi tai Sexpartner.fi -seksitreffisivustoja. Kyseisille sivustoille rekisteröityminen on maksutonta (Premium-ominaisuudet tosin maksavat).

Näiden sivustojen tarkoituksena on saattaa yhteen sellaiset sinkut, varatut, parit ja ryhmät, jotka haluavat löytää seksiseuraa – anonyymisti ja turvallisesti. Siksi esimerkiksi parit, jotka haluavat seuraa kolmen kimppaan sekä miehet ja naiset, jotka haluavat olla kolmas pyörä pariskunnalle – rekisteröityvät näihin palveluihin

Emme voi taata, että sivustoilta löytyisi juuri sinulle seuraa heti, mutta olemalla aktiivinen ja avoin, voi sopivaa panoseuraa löytyä suhteellisen nopeastikin.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...Loading...