Eroottiset joululahjat – Nämä seksilelut sopivat joululahjaksi  kumppanillesi

Joulu on antamisen ja saamisen aikaa. Anna kumppanillesi eroottinen joululahja, josta pääset nauttimaan myös itse.

Tässä artikkelissa listaamme 2016 parhaat joululahjaksi sopivat seksilelut.

Sjunga hierontaöljy organic luomu 100% luonnonmukainenSjunga hierontaöljyt eroottiseen hierontaan

Laatutietoisen shoppailijan valinta on Shunga Erotic Massage Oil – Organica. Kyseessä 100% luomu hierontaöljy, joka tuoksuu raikkaalle vihreälle teelle ja tekee ihosta silkin pehmeän, mutta ennen kaikkea nostaa hierottavan hekuman huipulle. Sjungan kaikki tuotteet ovat erittäin laadukkaita, etkä varmasti mene vikaan hankkiessasi rakkaallesi Sjungan hierontaöljyn joululahjaksi.

 • Tarjoa rakkaallesi markkinoiden parasta laatua
 • Kaikkia aisteja hemmotteleva eroottinen hieronta rentouttaa koko vartaloa.
 • Hieronnan jälkeen voitte kumppanisi kanssa jatkaa haluamallanne tavalla, kun tunnelma on kunnolla virittynyt.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin Kaalimadon sivuilla >>

Sjunga vartalosuklaaSjunga vartalosuklaa

Vartalosuklaa on toinen huippulaadukas tuote Sjungalta. Vartalosuklaalla voit maalata partnerisi iholle nuoltavan herkullisen taideteoksen. Vartalosuklaata voit maalata myös kehon intiimialueille, joten sinulla on kädessäsi kaikki avaimet nautinnolliselle leikittelylle partnerisi kanssa.

Vartalosuklaita on markkinoilla useita erilaisia, mutta Sjungan tuote on ehdottomasti yksi laadukkaimmista. Itse valitsen Sjungan, kun haluan maalata tantrisia figuureja vaimoni häpykummulle.

 • Upea ja tyylikäs lahja
 • Riittoisa ja monikäyttöinen
 • Päästä sisäinen Salvador Dalisi valloilleen!

Tutustu Sjunga vartalosuklaaseen Kaalimato.comissa >>

50 Shades of Gray hierontakynttiläFifty Shades of Gray hierontakynttilä

50 shades of Grayn massage candle sopii hierontaöljyksi, mutta toimii myös aromikynttilänä ja tunnelman herättäjänä. Palaessaan kynttilä tuoksuu juuri siltä kuuluisalta Christian Grayn parfyymiltä, joka saa jokaisen naisen pikkuhousut kostumaan.

Kynttilää suositellaan käytettävän seuraavalla tavalla: polta kynttilää reilu vartti ennen hieronnan aloittamista ja sammuta kynttilä vähintään 30 sekuntia ennen öljyn käyttämistä, jotta se ehtii jäähtyä sopivaksi hierontaa varten. Tietenkin SM-leikkeihin sopii erittäin hyvin myös se, että vähennät tätä jäähtymisaikaa. Kuuman hierontaöljyn kaataminen partnerisi vatsalle tai nänneille aihauttaa suurta nautinnollista kipua.

 • Kynttilän ”steariini” toimii hierontaöljynä
 • Tuoksuu Christian Grayn ihanalta parfyymiltä
 • Soveltamalla saat aikaan hyvän lisän SM-leikkeihin

Tutustu 50 Shades of Gray hierontakynttilään Kaalimato.comissa >>

The Almighty Bodi Spa - Hot & Cold vartalohierojaThe Almighty Bodi Spa – Hot & Cold vartalohieroja

The Almighty Bodi Spa vartalohieroja sopii erinomaisesti pariskunnan yhteisiin leikkeihin. Vartalohieroja on erinomainen eroottinen joululahja monestakin syystä. Se sopii lihasten rentouttamiseen ja kipeytyneiden kohtien hoitamiseen. Mutta ennen kaikkea se sopii eroottisiin leikkeihin.

Hieromalaitteen päässä on metallinen kohta, joka kuumenee tai viilenee niin valittaessa. Kylmän ja kuuman avulla saadaan intiimialuieiden stimulointiin paljon kiinnostavaa virikettä. Laitteessa on hyvin tehokas värinäominaisuus, joten sen avulla on helppoa tuottaa voimakkaita orgasmeja.

 • Todellinen monitoimilaite: nautinnollista hierontaa, kipeytyneiden lihasten huoltoa sekä eroottista intiimialueiden stimulointia
 • Kylmä ja kuuma antavat kiihottavaa lisätehoa hierontoihin
 • Värinä on huipputasolla todella voimakas ja tuottaa voimakkaita orgasmeja

Hanki vartalohieroja edullisesti Kaalimato.comista >>

Kaalimato g5 vibraattori + yllätyslahja lelulaatikkoKaalimato G5 + yllätyslahja

Kaalimato G5 on uusi upea vibra, joka on nyt kaikkien huulilla. G5-malli jatkaa Fun Factoryn menestyksekästä Kaalimato-sarjaa yhä tehokkaammalla ja tyylikkäämmällä vibraattorilla.

Kaalimato G5 on yksi markkinoiden kuumimmista ja tyylikkäimmistä seksileluista ja siksi se sopii aivan erinomaisesti joululahjaksi. Voit antaa sen esimerkiksi kumppanillesi tai parhaalle ystävällesi.

 • Useita erilaisia pulsoivia rytmejä
 • Helppokäyttöinen
 • Huippulaadukas muotoilu

Hanki nautinnollinen Kaalimato G5 Kaalimato.comista >>

Bonuslahjana oma lelulaatikko

Kun ostat Kaalimato g5 -vibraattorin tai jonkin muun Fun Factoryn tuotteen, saat lelulaatikon kaupan päälle. Lelulaatikko on laadukas ja upea paikka säilyttää omia eroottisia lelujasi suojassa muiden katseilta.

Tilavaan lelulaatikkoon mahtuu kerralla useampikin seksilelu, joten enää sinun ei tarvitse murehtia missä lelujasi säilytät.

Laatikko toimii erinomaisesti myös lahjapakettina.

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...