Hanki itsellesi avoin suhde netistä vaikka jo tänään!

Etsitkö nopeaa tapaa päästä panolle? Tulit aivan oikean paikkaan! Me kerromme sinulle miten sinä pääset panemaan jo vaikka tänään. Hanki itsellesi avoin suhde meidän ohjeillamme ja ONNISTUT!

Netti on paras paikka seksiseuran etsimiseen – ja varsinkin, jos etsit avointa suhdetta, jossa ei ole mitään velvoitteita, vaan pelkkää villiä panemista. Netti on täynnä ihmisiä, jotka etsivät juuri sitä samaa kuin sinäkin – eli seksisuhdetta. Hyödynnä siis nämä runsaat lihatiski-markkinat ja pääset panemaan nopeasti.

SexPartnerSexPartner.fi on Suomen suosituin panotreffisivusto. Sivustoa käyttävät miehet & naiset, nuoret & vanhat, sinkut & varatut ja heterot & homot.

Valitse itse millaista seuraa haluat – mistä – missä – milloin – ja kenen kanssa.

Profiilin luominen on maksutonta!

Siirry SexPartneriin

Avoin suhde nopeasi – Onko se helppoa?

On todella helppoa! Sinun ei tarvitse kuin tehdä nämä neljä asiaa (mutta tee ne juuri niin kuin sanomme, muuten mahdollisuutesi heikkenevät)

  1. Luo täysin maksuton profiili sivustolle Sexpartner.fi
  2. Kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi ja lisää kuva
  3. Selaa muiden käyttäjien profiileja – katso kuvia ja videoita
  4. Lähetä privaviestejä sopiville panokamuille ja hanki itsellesi panosuhde

Nämä neljä kohtaa takaavat sen, että pääset panemaan. Mutta muutamaan asiaan kannattaa kiinnittää huomiota. Kohta 1 on helppo ja itsestään selvä, mutta kohta kaksi on hieman haastavampi. Sinun tulee kirjoittaa itsestäsi hyvä kuvaus – hyvä profiilikuvaus parantaa mahdollisuuksiasi 800%.

Tässä tarkemmat ohjeet:

  • Kirjoita itsestäsi rehellisesti: et voi lupailla 25-senttistä kullia, jos sinulla on vain 15-senttinen, etkä saa valhedella ikääsi kovin monella vuodella. Valehtelemalla varmasti saat sovittua panotreffit, mutta panemaan tuskin pääset, jos olet lupaillut jotain ihan muuta kuin totuudessa olet.
  • Ole itsevarma: suomalaisilla on paha tapa vähätellä omia avujaan ja tämä on todella epäseksikästä. Yksikään ihminen ei kiihotu epävarmasta ja epäröivästä kumppanista! Ole siis itsevarma, mutta älä silti rupea pelleilemään tämän asian kanssa.
  • TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ: kerro profiilikuvauksessasi, että minkälaista seksiseuraa olet hakemassa. Voit kirjoittaa, että sinua kiinnostaa uusi avoin suhde, jossa pelkästään pannaan eikä ole muita sitoumuksia.

Nämä kolme asiaa kun onnistut hoitamaan kunnialla, niin voin taata, että saat varmasti eroottista seuraa nopeasti.

Lisäksi on todella tärkeää, että lisäät profiiliisi kuvan. Kuvan lisääminen kasvattaa mahdollisuuksiasi tutkitusti 1500 prosentilla. Kuvan lisääminen siis ehdottomasti kannattaa.

Loppu on kiinni sinun aktiivisuudesta: lähesty potentiaalisia kumppaneita, äläkä lannistu, jos kaikki eivät heti vastaa sinulle tai lähde luoksesi panemaan. Varmaa on kuitenkin se, että panosuhde on aivan kulman takana ja sinun työksesi jää vain valita sopiva panokaveri.

SexPartnerSexPartner.fi on Suomen suosituin panotreffisivusto. Sivustoa käyttävät miehet & naiset, nuoret & vanhat, sinkut & varatut ja heterot & homot.

Valitse itse millaista seuraa haluat – mistä – missä – milloin – ja kenen kanssa.

Profiilin luominen on maksutonta!

Siirry SexPartneriin

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...